Info & Contact

Wegens de nieuwe corona-maatregelen kan shoppen enkel op afspraak. Klik op onderstaande knop om via Facebook een afspraak in te plannen. Natuurlijk kan u ook nog steeds bestellen en afhalen in onze winkel.

AFSPRAAK MAKEN

Mania, your fashion store

In 2002 zag ik, Ann, mijn meisjesdroom werkelijkheid worden en was Mania geboren. Wat begon als een jeanswinkel, is ondertussen uitgegroeid tot een echte concept- en multibrandstore voor dames en heren. In 2017 kwam Tessa het Mania-team versterken.

Met een passie voor mode, zorgen we voor leuke en betaalbare maandelijkse collecties. Bij Mania kan je terecht voor een complete look: damesmode, herenmode, schoenen en accessoires. Op onze webshop vind je slechts een greep uit onze collectie, kom dus zeker eens langs in onze boutique te Nijlen tijdens de openingsuren of op afspraak!

We have a passion for fashion

Ann en Tessa

Shopping Night

Wil je graag shoppen in alle rust, een leuke avond beleven met je vriendinnen, kiezen zonder naar de klok te kijken, passen en goed advies krijgen, passen en en passen en passen en dan nog meer passen??

Nodig dan min. vier vriendinnen uit, prik een datum en jullie zijn vertrokken! Het Mania-team verwent jullie die avond met een hapje en een drankje en bovendien krijg jij als gastvrouw een korting van maar liefst 5 procent op de totale omzet van de avond!

Stuur ons een mailtje naar info@manianijlen.be voor meer info!

Locatie

Mania

Albertkanaalstraat 2
2560 Nijlen
03 464 27 20
info@manianijlen.be


RetournerenAlgemene voorwaarden