Retourneren

Kan ik mijn aankoop ruilen of terugsturen?

Indien u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden bent, kan u deze ruilen of retourneren binnen de termijn van 14 dagen te tellen vanaf de datum van ontvangst. De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De artikelen dienen in de originele verpakking en met aangehechte labels verzonden te worden. In het geval dit niet zo is, zal het ruilen of retourneren geweigerd worden. Strandkledij, lingerie en juwelen worden niet geaccepteerd.

Retourbeleid

Stuur ons binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een email via info@manianijlen.be met vermelding van uw ordernummer, uw naam en de reden van uw retournering. De artikelen die u wenst te ruilen of retourneren kunt u, na goedkeuring via email, terugzenden naar:

Mania
Albertkanaalstraat 2
2560 Nijlen
België

Onderaan deze pagina vindt u de link naar het formulier dat u nodig heeft om uw artikelen te ruilen of te retourneren. Dit formulier dient, volledig en correct ingevuld, toegevoegd te worden bij de artikelen die u wenst te ruilen of te retourneren.

De artikelen kunnen ook afgegeven worden in onze winkel:

Mania
Albertkanaalstraat 2
2560 Nijlen
België

Wanneer de artikelen in goede staat in ontvangst zijn genomen, zullen deze aan u terugbetaald worden binnen de termijn van 10 dagen na ontvangst. De verzendkosten voor de artikelen die u wil ruilen of retourneren worden niet terugbetaald. Verzendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Ruilen

Indien u tevreden bent met uw artikel maar een andere maat nodig heeft, kan u binnen de termijn van 14 dagen de foutieve maat omruilen voor de correcte maat. Voor ruilen gelden dezelfde voorwaarden dan voor retourneren. Wij sturen u zo spoedig mogelijk de gewenste maat op, indien deze voorradig is. Indien het artikel niet voorradig is, gaan we zo spoedig mogelijk over tot terugbetaling van uw aankoopbedrag.

Download retourformulier